1e Divisie speelt thuis tegen IJCU Dragons 1 op 12 november

10 november 2021

In verband met problemen met De Vechtsebanen hebben de Nijmegen Devils haar hulp aangeboden aan IJCU Dragons. In overleg met het bestuur van IJCU Dragons en IJshockey Nederland speelt onze 1e Divisie Team komende vrijdag haar eerste thuiswedstrijd tegen IJCU Dragons 1 in het Triavium. De puckdrop is om 20.30 uur, de deuren zijn geopend vanaf 20.00 uur.

Wij willen de bezoekers van onze thuiswedstrijd wijzen op de geldende corona-maatregelen in het Triavium. De toegangscontrole zal plaatsvinden middels de bekende QR-code en een geldige ID-bewijs. Bij het bezoeken van de wedstrijden accepteren bezoekers de geldende corona-maatregelen. Aangezien de controle zal plaatsvinden door vrijwilligers verzoeken ook om uw medewerking. Wij willen discussies  bij de toegangscontrole vermijden; die zijn vervelend voor de bezoekers en onze vrijwilligers.

Let op: In verband met de toegangscontrole gaan de deuren aan de evenementenzijde om 20.45 uur dicht. Deze blijven ook dicht tot aan de einde van de wedstrijd en gaan niet open tijdens de dweilpauzes. Er bestaat dus geen mogelijkheid om buiten te roken tijdens de pauzes van de wedstrijd via de evenementeningang om insluiping buiten de toegangscontrole om te voorkomen. De vereniging is namelijk verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de coronatoegangscontrole. Eventuele nadere informatie volgt indien na een overleg met het Triavium de situatie hierover zich wijzigt.

Hoofdsponsoren