10x
5x
1x
1x

Ahoud Devils niet compleet in wedstrijd tegen Chiefs Leuven

Bestuur
3 januari 2019

Na de hectische bekerthriller afgelopen zondag in Triavium gaan de Ahoud Devils vrijdagavond gewoon weer aan de slag voor de competitie in BeNe-League. De Nijmegenaren ontmoeten dan de Belgische formatie Chiefs Leuven. De Chiefs staan onder leiding van Gill Paelinck en zijn de absolute nummer 3 van de Belgische deelnemers. Een ploeg die kan verrassen, getuige onder meer de 5-4 winst op de regerende kampioen van de BeNe-League Cairox Den Haag.

De Chiefs hebben met de 26-jarige Canadees Adam Logozzo, de 29 jarige Belg met Amerikaanse roots Alec James, de Belgische routinier Boris Kolyasnikov en de jonge Rino Dhondt een kwarter uiterst gevaarlijke spelers in de selectie. Zij zorgden tot nu toe voor 75% van de doelpunten en assists welke de Leuvense ploeg scoorde.

Ondanks dat de Nijmegenaren vorig seizoen in de uitwedstrijd op het nippertje wonnen en in de thuiswedstrijd een ruime zege behaalde, liggen de kaarten op dit moment toch wel open.

De Ahoud Devils zijn niet compleet en zullen moeten passen en meten met de smalle selectie. Nick de Jong en Jim Gudden zitten hun eerste wedstrijd schorsing uit van de in de bekerstrijd opgelopen Match Penalty, een straf die ze ook uitsluit voor deelname aan de beslissingswedstrijd van volgende week woensdag. Wegens omstandigheden ontbreekt ook Kayo van Zoest en is de geblesseerde RJ Reed nog niet inzetbaar. Toch liggen er mogelijkheden en met de steun van het thuispubliek zal een goed resultaat mogelijk kunnen zijn.

Steun de Ahoud Devils en boek uw ticket via onderstaande banner:

 

Hoofdsponsoren