10x
5x
1x
1x

Ahoud Devils sluit 2018 af in bijna uitverkocht Triavium !

Bestuur
30 december 2018

Bij de Devils is alles gericht op een plaats in de bekerfinale op 3 februari 2019. Door de 4-3 nederlaag in de eerste halve finale gisteravond in Leeuwarden, is winst hedenmiddag op Unis Flyers Heerenveen noodzakelijk om de 3e en beslissende wedstrijd op de kalender te krijgen.

De allerlaatste kaarten zijn uiteraard nog te krijgen via Ticketpoint 

 

In Triavium zal om 18:00 uur de strijd losbarsten, de deuren van het stadion gaan om 17:00 uur open. Vanaf 16:30 uur zal wel de kassa al open zijn, zodat we echt zoveel mogelijk mensen de kans geven nog een entreekaart te bemachtigen. 

Vanaf 17:15  gaat fan-shop open en zijn de GAME-WORN shirts 2018-2019 te koop, zowel het thuisshirt als het uitshirt !

De organisatie achter de Devils doet er alles aan om er een geweldige middag van te maken. Publiek zal bij binnenkomst in ieder geval ‘lichtgevende klappers’ uitgereikt krijgen om de wedstrijdopening extra sfeervol te laten verlopen.

SBC Broadcasting zal met meerdere camera’s de opnames gaan verzorgen. Zij gebruiken de halve finale als test voor de Final Four zoals deze in het eerste weekend van maart in Triavium wordt gespeeld. DevilsTV zal betrokken zijn bij deze opnames. Of de wedstrijd ook via livestream te zien zal zijn is nog niet bekend.

AHOUD Devils is weer terug aan de TOP !

 

 

Hoofdsponsoren