10x
5x
1x
1x

Canadees komt vergeten spijkerbroek zelf ophalen !

19 april 2019

Branden Eden was afgelopen seizoen zeker één van de smaakmakers bij de landskampioen Devils Nijmegen. Met in totaal 25 doelpunten en 34 assists was de 26-jarige Canadees de best scorende speler van de Devils in de BeNe-League. In de bekercompetitie scoorde hij ook nog 11 doelpunten en 19 assists en eindigde daarmee net achter RJ Reed qua aantal punten.

Branden verliet Nederland op 8 april samen met zijn vriendin Alana. Terug naar Canada waar door een behoorlijk pak sneeuw de start van het voorjaar nog niet merkbaar was.

Afgelopen week was het tijd om met de familie bij te praten, daarvoor werd de zon in Florida opgezocht. Vanuit zijn vakantie-adres werd er regelmatig geschakeld over de mogelijkheden voor het komende seizoen.

“Nijmegen is voor mij een geweldige stad, heb enorm genoten van de mensen, de omgeving, maar bovenal van de club. Heb mijzelf er direct thuis gevoeld en zou niet anders willen dan er nog een seizoen bij aanplakken”, aldus Branden Eden. “Another Team, another competition? No Way, just want to play for the Devils. When I left the Netherlands, I tried to pack in 5 minutes but forgot my jeans. I’m glad that I can pick it up by myself”.

Het bestuur gaat nu direct het traject opstarten voor de benodigde vergunningen maar verwacht de terugkeer van Branden rond 1 september 2019, waardoor hij ruim op tijd is voor de eerste ijstrainingen in Triavium. De nummer 9 van afgelopen seizoen, Branden Eden, is dus ook komend seizoen van de partij.

Extra reden om een seizoenkaart te verlengen of aan te schaffen. Bestaande seizoenkaarthouders ontvingen inmiddels allemaal een bericht van Ticketpoint om hun eigen plaats wederom te reserveren. Had u nog geen seizoenkaart maar wilt u dat het komende seizoen wel, maak dan gebruik van het gereduceerde Early Bird Tarief en bestel uw kaart dan voor 15 juni via Ticketpoint / Seizoenkaart Devils Nijmegen

 

 

Hoofdsponsoren