Nijmegen Devils 1 trekt twee “IMPORTS” aan

24 september 2021

Jullie lezen het goed, het zit alleen even heel anders in elkaar dan jullie denken.

Nijmegen heeft ze niet benaderd, beide spelers zijn zelf op ons afgekomen, ons team werkt als een magneet en trekt spelers naar zich toe!

Het gaat om Derek, 29 jaar uit Amerika. Hij is uitgezonden voor zijn werk naar Wijchen en wil graag ijshockey spelen. Heeft veel ijshockeywedstrijden in de benen en is een allround speler. Ons team kan een sterke en grote speler natuurlijk altijd inzetten.

De tweede speler is Jakub, 19 jaar uit Slowakije. Zijn vader is naar Nederland gekomen en Jakub is meeverhuisd. Jakub heeft zijn hele jeugd gespeeld en is uitgegroeid tot een technisch begaafde center. Ook hem willen wij graag verwelkomen in ons team.

Beide jongens hebben meegetraind en passen goed in de groep, wij als team en jullie als fans gaan zeker van hen genieten op het ijs!

Tot zover dit nieuws.

Nu komen jullie in beeld want…….
voor deze amateurs moet transfergeld betaald gaan worden. Ieder € 1.500,-
En zoals elk lid van onze vereniging zullen ze ook contributie gaan betalen.
Onze vereniging kan deze transfergelden niet ophoesten en de spelers zelf vragen om dit bedrag te betalen vinden wij sportief gezien een lastige vraag om te stellen aan deze spelers.
We hebben ze dit voorgelegd en beiden zijn bereid dit te betalen, dus ze willen heel graag.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn en deze spelers een warm welkom willen geven in Nijmegen door een donatie te doen om het transfergeldenleed te verzachten voor ze.

Om die reden hebben we de Club van 50.
Door een donatie van € 50 te doen, help je deze spelers.
Je wordt vermeld op de site als donateur en ook op het bord van de Club van 50.

Als dank mag je met 2 personen naar 2 competitiewedstrijden naar keuze (geen playoffs).

Doneer hieronder via de knop “Doneren” je donatie via Mollie. De naam die je ingevuld, vermelden we op het bord van de Club van 50.

Bedrag 

Wil jij of je werkgever nog meer sponsoren? We hebben nog plaats op onze boarding (die aardig bezet begint te raken). Neem hierover contact op via sponsorzaken@ijshockeynijmegen.nl voor de mogelijkheden.

Derek, Jakub en het team zijn je zeer dankbaar!

Hoofdsponsoren