10x
5x
1x
1x

Devils eenvoudig langs Antwerpen 1-8

Bestuur
2 december 2018

De Ahoud Devils zijn de decembermaand begonnen met een eenvoudige winst op Antwerp Phantoms. In de sterk verouderde ijsbaan Ruggeveld te Deurne maakten de Nijmegenaren in de eerste periode het verschil en speelde daarna tamelijk relaxed de wedstrijd uit naar een 8-1 overwinning.

Deniz Mollen maakte de wedstrijd vanwege een blessure vanaf de kant mee, maar met Jefrey Vermeulen onder de lat is er sprake van een geweldige vervanger. Afgelopen vrijdag verving Jefrey de geblesseerde Mollen in de derde periode tegen landskampioen Den Haag en werd meteen uitgeroepen tot man-of-the-match. Tegen Antwerp Phantoms was hij dan ook “starting goalie”. Levi Houkes was vanwege persoonlijke omstandigheden een avondje afwezig.

In de eerste periode liep Nijmegen via doelpunten van de Jong, van Hulten, Reed en Eden naar een 4-0 voorsprong.  De Belgische formatie had de handen vol aan Nijmegen en incasseerde 5 penalities in de eerste periode.

Na de eerste pauze gingen de Devils wat relaxter de baan weer op. Meest opzienbarende was wellicht de kleine schermutseling na 34 minuten. De Devils zagen Marcel Kars (2 minuten) en Evo Suurhoff (4 minuten) naar de strafbank verdwijnen. Voor de Phantoms konden Bram Klijsen (3×2 minuten) en Akke Klijsen met een game-misconduct het ijs af.  Qua doelpunten liep Nijmegen uit naar 5-0, het was wederom RJ Reed (assist Kayo van Zoest en Jeffrey Melissant).

De slotperiode verliep verder rustig. Nijmegen bouwde de score uit naar 6-0 via Marcel Kars, waarna Elia Urlings (voorheen Tilburg Trappers) de 0 van het bord haalde door Jefrey Vermeulen te passeren.

Via doelpunten van Ritchie van Hulten en wederom Marcel Kars, was het slotakkoord voor de Ahoud Devils en werd de wedstrijd afgesloten met een 8-1 overwinning.

Komende vrijdag spelen de Ahoud Devils wederom tegen Antwerp Phantoms, dan echter op de thuisbasis, het Triavium te Nijmegen.

Kaarten via Ticketpoint 9 Euro

Kaarten aan de kassa 11 Euro

Hoofdsponsoren