10x
5x
1x
1x

Devils en trappers hebben de oplossing!

20 februari 2020

Tilburg Trappers en Select 4-u Devils Nijmegen hebben in onderling overleg een oplossing gevonden in de perikelen rond de nog te spelen wedstrijd tussen beide teams. De wedstrijd stond eerst gepland op 1 maart, maar werd door het inplannen van andere inhaalwedstrijden verschoven naar 23 februari, een dag dat de Nijmeegse selectie echter niet beschikbaar is.

Beide teams willen de wedstrijd absoluut spelen. Aangezien de Tilburg Trappers geen beschikking hebben over voldoende ijstijd om een wedstrijd te spelen op 3 of 4 maart, is er een oplossing gevonden met een verplaatsing naar het Nijmeegse Triavium.

Met medewerking van andere gebruikers op de Nijmeegse IJsbaan is er ruimte gemaakt om de wedstrijd Tilburg Trappers – Select 4-u Devils Nijmegen op 3 maart in het Triavium af te wikkelen. De Devils spelen dus hun laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie in de eigen hal.

3 maart in Triavium:

Tilburg Trappers – Select 4-u Devils Nijmegen

Aanvang 20:15

Aanvang van de wedstrijd is om 20:15 uur. Seizoenkaarthouders van de Select 4-u Devils hebben op vertoon van hun seizoenkaart gratis entree.

Toegangskaarten te verkrijgen via TICKETPOINT

GEREDUCEERDE ENTREEPRIJS: € 7,50 VOOR VOLWASSENEN EN € 5,00 VOOR KINDEREN TOT 16 JAAR !

Hoofdsponsoren