10x
5x
1x
1x

Devils hebben wat recht te zetten ! vrijdag a.s. tegen Tilburg Trappers

Bestuur
9 oktober 2019

De landskampioen liet zich anderhalve week geleden bijna verrassen op het moment dat men aantrad in Tilburg en nipt de 3 punten wist bij te schrijven met een 6-7 winst. Lang hoefde er niet over nagepraat te worden, het team weet dat men door “het oog van de naald is gekropen”.

Komende vrijdag, 11 oktober, ontvangen de Select 4-u Devils de Tilburgse formatie in het Nijmeegse Triavium. Vorig seizoen was dat de opening van het bekerseizoen en wisten de Devils de score op een 17-1 overwinning te zetten. Het contrast met de uitwedstrijd in dit seizoen is dus groot. Tilburg Trappers groeit, aan de ene kant zijn de jeugdige Tilburgers een jaartje meer ervaren, aan de andere kant hebben ze 2 goalies welke een prima progressie hebben gemaakt. Desondanks verloren de Trappers de 2e wedstrijd van het seizoen met 0-10 tegen Microz Eaters Limburg, de tegenstander voor Nijmegen in de uitwedstrijd van komende zondag.

Vrijdag kan de ploeg van Alexander Jacobs dus weer vertrouwen gaan tanken, om daarna met een goed gevoel af te reizen naar Geleen.

Wedstrijdsponsor deze avond is Van Wees Trailerservice. De trotse sponsor Willem van Wees slaat geen wedstrijd over, dan zit er niets anders op dan dat hij het vieren van zijn 35ste verjaardag combineert met een bezoek aan de Select 4-u Devils.

Uiteraard is de wedstrijd ook te bezoeken voor mensen die (nog) niet jarig zijn. Klik HIER  voor tickets !

Hoofdsponsoren