10x
5x
1x
1x

Devils krijgt met ‘Bundeling’ primeur in ijshockeysport

Bestuur
21 augustus 2018

De volgende stap van de professionalisering van de Ahoud Devils is gezet. De businessclub van de Devils gaat voortaan door het leven als Businessclub Masscheroen (onderduivel in het verhaal van Mariken van Nieumeghen). In samenwerking met Bundeling wordt de Masscheroen business app. ontwikkeld. Via deze app ontvangen businessleden nieuws, uitnodigingen voor business events en niet onbelangrijk een “smoelenboek”.

Pim Balkestein (Business manager Bundeling):
“Bundeling is als interne communicatie oplossing zeer geschikt voor organisaties die op een laagdrempelige en exclusieve manier meerwaarde willen bieden aan haar personeel of leden.Organisaties die non-desk workers optimaal willen informeren, betrekken en verbinden. Netwerkorganisaties of businessclubs die onderling contact willen stimuleren buiten de vaste contactmomenten en overkoepelende platformen en brancheorganisaties die haar leden op een efficiëntie manier willen informeren.”

De businessclubs van o.a. voetbalclub Ajax Amsterdam, golfclub The Duke, basketbalclub New Heroes en hockeyclub Den Bosch werken al enige tijd met een eigen App “powered by Bundeling”, Ahoud Devils wordt de eerste ijshockeyclub die wordt toegevoegd aan de Bundeling familie!!

Meer info: www.bundeling.com

Hoofdsponsoren