10x
5x
1x
1x

Devils ontvangt rode lantaarn drager als opstap naar topweekend

Bestuur
6 december 2018

De Ahoud Devils ontvangen vrijdagavond de Antwerp Phantoms in het Nijmeegse Triavium. De Belgische ploeg begon de competitie in de BeNe-league met 5 nederlagen en lijkt voor Nijmegen een eenvoudige prooi voor komend weekend, waar de Devils slechts 1 wedstrijd op het programma hebben staan. De Devils staan momenteel op een gedeelde derde plaats met Heerenveen en Geleen, maar door het grote verschil in wedstrijden is de ranglijst behoorlijk vertekend.

De teams van Zoetermeer, Den Haag en Tilburg speelden tot nu toe slechts 4 wedstrijden, terwijl Nijmegen en Geleen er al 7 wedstrijden op hebben zitten, Heerenveen kwam tot nu toe in 6 wedstrijden uit. Ondanks dat begint de ranglijst zich toch af te tekenen in een absolute top 6 en een resterende groep van 6 teams.

Nijmegen is het er alles aan gelegen om de punten niet alleen bij te kunnen schrijven, maar ook om het team met de 2 nieuwkomers Marcel Kars en Luke Zwartbol beter op elkaar te laten inspelen. In de tweede helft van december volgen voor de Devils namelijk alleen nog TOP-wedstrijden, met een absolute focus op de halve finales tegen Heerenveen voor een plaats in de bekerfinale van begin februari 2019.

Kaarten via Ticketpoint 9 Euro

Kaarten aan de kassa 11 Euro

Hoofdsponsoren