10x
5x
1x
1x

Devils pakken punt in Uithof

12 februari 2020

De Select 4-u Devils Nijmegen hebben de inhaalwedstrijd in Den Haag, na een 2-2 stand in de reguliere speeltijd, in overtime verloren. Daarmee kon de Nijmeegse selectie 1 punt alsnog mee naar huis nemen.

In de eerste periode gingen beide teams gelijk op. Het was Captain Levi Houkes die echter met een wonderschoon doelpunt goalie Magnus passeerde en zorgde voor een verrassende 0-1 voorsprong na 20 minuten spelen. De ploeg van Chris Eimers herstelde in de 2e periode met 2 doelpunten, met name het perfecte optreden van Deniz Mollen zorgde er voor dat HIJS Hokij niet verder uitliep dan een 2-1 voorsprong na 40 minuten.

Hardwerkend en met geloof in eigen kunnen gingen de Devils de 3e periode in. Kansen over en weer, maar gescoord werd er niet…..tot 4 minuten voor het einde van de wedstrijd. Nick de Jong maakte de gelijkmaker en de ploegen konden zich gaan opmaken voor een overtime. Met iets meer dan 2 minuten op de klok liep Den Haag nog tegen een straf aan en een time-out voor de Devils was dan ook ene logische keuze. Met de op handen zijnde powerplay lagen er wellicht nog kansen voor de volle buit.

Jan Jarabek werd wegens een tripping in het begin van de powerplay eveneens de strafbank gestuurd, waardoor beide ploegen niets anders konden dan zich neer te leggen bij een gelijkspel en de benodigde verlenging.

Een aantal minuten ging deze gelijk op, maar op het moment dat Nick de Jong en de verbaasd reagerende Harley Verkroost beide voor 2 minuten naar de strafbank moesten, werd de dubbele overtal situatie toch te veel. Doug Rose passeerde de uitstekende Deniz Mollen en zorgde voor de 2 punten aan Haagse kant, Nijmegen moest met 1 punt tevreden zijn.

Ronnie Plamont dient zijn ploeg nu klaar te stomen voor 3 cruciale thuiswedstrijden. Komende vrijdag komt Luik op bezoek in Triavium, volgende week Geleen en als laatste voor de playoffs Herentals.

De steun van Devils supporters is daarbij cruciaal. Bestel uw tickets via Ticketpoint HIER en beleef het mee !

 

HELP DE SELECT 4-U DEVILS MEE DE PLAY-OFFS TE HALEN !!!

Wilt u alle 3 de wedstrijden de Devils aan het werk zien, bestel dan middels de 3 HALEN 2 BETALEN ACTIE  en bezoek de 3 cruciale wedstrijden voor de prijs van 2 !

Deze actie loopt uitsluitend op 12, 13 en 14 februari !

Hoofdsponsoren