10x
5x
1x
1x

EnergieFlex partner van ijshockey Nijmegen

Bestuur
23 augustus 2018

 

EnergieFlex is vanaf heden de nieuwe partner van de Ahoud Devils Nijmegen. De Nederlandse energieleverancier zal in de de komende twee seizoenen als shirtsponsor fungeren en een verregaande samenwerking aangaan met de Ahoud Devils Nijmegen.

EnergieFlex is een jong energiebedrijf, opgericht in 2014, dat vanzelfsprekend groene energie levert. Daarnaast vormt het helpen van mensen die een steuntje kunnen gebruiken en het achterlaten van een schone aarde een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. EnergieFlex is de eerste energieleverancier in Nederland die voor een van haar producten het keurmerk Fairtrade van Stichting Max Havelaar mag dragen.

Een bedrijf dat zich herkent in het karakter van de ijshockeysport, energiek, snel en krachtig maar bovenal fair. Het partnerschap maakt bijzondere projecten mogelijk. Zo zal er gezamenlijk duurzaam geïnvesteerd worden in het comfort van de business tribunes in het ijsstadion Triavium. Een Europese primeur die aansluit bij de lokale ambities en de kwalificatie die de Europese Commissie Nijmegen gaf: Green Capital 2018.

 “Partnership steekt boven sponsoring uit”
Commercieel Manager van de Devils Nijmegen, Hans Cleijne, is erg blij met de overeenkomst. “We hebben als club onze ambities naar boven bijgesteld, terug naar de top op een verantwoorde manier, duurzaam dus. Daar hoort een andere vorm van organisatie bij die verder gaat dan het runnen van een ijshockeyclub. Meer maatschappelijke verantwoordelijkheid, de sport meer toegankelijk maken voor jeugd, professionelere begeleiding en een gezamenlijke upgrade met en van Triavium voor de lange duur. Samen met EnergieFlex gaan we hier invulling aan geven. Dit partnership gaat daarmee verder dan alleen sponsoring.”

“Wij willen echt iets toevoegen aan de club en de stad”
Marco van Katwijk, algemeen directeur van EnergieFlex: “Wij zijn erg blij en trots en voelen ons als hoofdsponsor van N.E.C. sterk verbonden aan de regio Nijmegen. We hebben ook oog voor de topsport zoals deze door de Ahoud Devils Nijmegen wordt bedreven. De Ahoud Devils hebben mooie ambities en ze willen, in het jaar dat er in Nijmegen 50 jaar wordt geijshockeyd, het verschil maken.  De contacten met de club en andere partners waren erg uitnodigend. Samen met de Ahoud Devils versterken we onze mogelijkheden om onze sociaal maatschappelijke doelstellingen in Nijmegen en omgeving waar te kunnen maken. Dat Fairtrade en Fairplay goed samengaan, zullen we laten zien met deze samenwerking.”

 

Links: Marco van Katwijk (Algemeen Directeur EnergieFlex)

Rechts: Joop Vullers (Voorzitter Ahoud Devils Nijmegen); 

Hoofdsponsoren