Gevolgen nieuwe Corona-maatregelen voor de Nijmegen Devils

27 november 2021

Na aanleiding van de persconferentie op vrijdagavond 26 november j.l. zijn er door de overheid nieuwe Corona-maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het Corona-virus. Deze maatregelen zien er vooral op toe om de onderlinge (sociale) contacten tussen personen te beperken buiten school, studie en werk.

Onze Vereniging wordt geraakt door de maatregel dat alle binnen- en buitensportaccommodaties om 17.00 uur gesloten moeten zijn. Met ingang van 28 november 2021 sluit het Triavium om 17.00 uur haar deuren. Het ijs kan gebruikt worden tot 16.30 uur. De horeca-punten sluiten uiterlijk om 16.45 uur. Om 17.00 uur dient iedereen het Triavium verlaten te hebben.

Het gevolg van deze maatregel is dat alle trainingen en wedstrijden na 16.30 uur in de komende drie weken tot en met zondagavond 19 december 2021 komen ter vervallen.

Voor meer informatie over hoe met deze wedstrijden wordt omgegaan verwijzen we naar het artikel op de website van IJshockey Nederland:
https://www.ijshockeynederland.nl/nieuws/grote-klap-voor-de-ijshockeysport

De schaatsklas/ijshockeyschool op de zondagmorgen van 08.15 – 09.30 uur gaat gewoon door. Het beschikbare verenigingsijs op de zaterdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur zal zoveel mogelijk gebruikt worden in het algemeen belang van de Vereniging.

Er is door de Vereniging bij het Triavium een aanvraag ingediend voor eventuele beschikbare ijstijden doordeweeks voor 16.30 uur. Zodra hierover meer bekend is, volgt nadere berichtgeving via de website.

Wij begrijpen en beseffen dat dit een harde klap is voor de ijshockeysport in het algemeen en voor de Nijmegen Devils in het bijzonder. Binnen onze mogelijkheden proberen wij het beste ervan te maken. Wij vertrouwen echter op ieders medewerking bij de naleving van de aangescherpte Corona-maatregelen binnen het Triavium (en hierover dus ook niet in discussie te gaan met wie dan ook). Iedereen heeft recht op een veilige omgeving voor zijn/haar sportuitoefening.

Als laatste verzoeken wij onze leden om de website van de Nijmegen Devils regelmatig te raadplegen indien er nadere berichtgeving mocht zijn De mededelingen via onze website zijn leidend binnen de Vereniging.

Hoofdsponsoren