10x
5x
1x
1x

Gratis clinics, open huis en veel ijshockey spektakel – kom 14 september

6 augustus 2019

Zaterdag 14 september vieren we het 50 jarig jubileum Devils Nijmegen! De hele dag activiteiten, zowel voor ijshockey spelers als voor jeugd die eens aan ijshockey wil ruiken! Er zijn clinics, er is een vermaak plein en er zijn de hele dag door spectaculaire activiteiten. Toegang gratis, kom meedoen!

Locatie: IJshockeybaan Triavium, van Rosenburgweg 2 te Nijmegen

Aanmeldingen opsturen naar paul@nijmegendevils.nl

09:30 tot 12:00 uur     Het Pond hockey toernooi

We spelen een pond hockey toernooi op 1/3e ijs, in 2 poules met 2 x 3 teams. De wedstrijden duren 15 minuten. De nummers 1 van elke poule spelen een finale. De teams bestaan uit 1 goalie en maximaal 6 spelers. Er is plaats voor maximaal 6 teams.

Je mag je inschrijven als een team maar ook individueel, dan delen wij je in bij een team.

Deelname staat open voor iedereen die ijshockey kan spelen en een complete uitrusting aan heeft.

10:00 tot 12:00 uur     Clinics voor degene die nog niet kunnen ijshockeyen

Tijdens het pond hockey toernooi zijn er op de rest van de ijsbaan clinics voor startende ijshockey spelers, ouders, familie, vriendjes en mensen die zich hiervoor aanmelden. Kan ook nog op de dag zelf. We hebben instructeurs op het ijs die je op sleeptouw nemen om je de beginselen van schaatsen en ijshockey bijbrengen. Neem schaatsen en gewone handschoenen mee, wij zorgen voor de rest.

10:00 tot 14:00 uur     Vermaak plein

Er zijn verschillende vermakelijke activiteiten op ‘de kop van de baan’: foto shoot in full gear, ijshockey speler vouwen en knutselen, shooting range, box hockey, info stand, winkeltje en de tombola prijzen.

12:30 tot 14:00 uur     De Nijmegen All-Star Skills Competition

Een spectaculair onderdeel van de dag is de skills competitie. Wie zijn de meest vaardige spelers van Nijmegen? Heb je de NHL Skills competitie gezien? Nou, wat wij gaan doen lijkt er op. Full gear is verplicht bij alle onderdelen. De skills onderdelen zijn:

Fastest Skater: Wie verbetert het record van Connor McDavid (13,378 seconds), zal iemand sneller zijn dan Kendall Coyne van het U.S. Women’s National Team (14,346 seconds)?

Hardest Shot: Is er iemand die harder schiet dan 100 km/uur?

Puck Control: Heb je goed geoefend op je stickhandling deze zomer? Dan maak je zeker een kans om dit onderdeel te winnen!

Save streak – het spectaculaire onderdeel voor de goalies: Wie haalt het hoogste aantal saves? De spelregels zijn complex maar het wordt een spectaculair onderdeel. Oproep aan alle goalies in Nijmegen, om mee te doen, lol!

14:30 tot 16:30 uur     De All Star wedstrijd

Veel bekende namen uit de 50-jarige historie van ijshockey in Nijmegen.

17:30 uur start             Wedstrijd van Select 4-u Devils Nijmegen tegen Dinslaken Kobras

Als afsluiter van de dag de 3 e (oefen)wedstrijd van ons 1e team van dit seizoen.

 

 

Hoofdsponsoren