10x
5x
1x
1x

Hans Verheijen

14 juni 2020

Over Hans…

Mijn naam is Hans Verheijen, 54 jaar en woon in Nijmegen. Ik ben al circa 20 jaar actief als vrijwilliger. Ik ben bij de Devils gekomen doordat een collega (Johan Wellen) mij gevraagd had. Als bench-medewerker bedien ik de klok bij de wedstrijden van het BeNe team. Daarnaast doe ik dit ook bij wedstrijden in andere divisies, wanneer dit nodig is. In mijn tijd als vrijwilliger heb ik op alle niveaus wel eens geholpen in de bench.

De liefde voor de sport en het spelletje zorgde ervoor dat ik vrijwilliger werd en nu nog steeds ben. Ook de gezellige mensen waarmee ik de bench bezet, zorgen ervoor dat ik wekelijks met plezier de klok bedien.

Select 4-U Devils Nijmegen is bijzonder blij met de inzet van Hans en hopen dat hij nog vele jaren een rots in de branding kan blijven.

Hans vertelt…

‘Het is leuk om samen met het team dat de bench vormt de wedstrijd in goede banen te leiden.

De sfeer in het stadion, het publiek en natuurlijk het team zelf zorgen ervoor dat het zo leuk is om iets te doen. Ook de mooie momenten zoals de kampioenschappen of samen met andere vrijwilligers samen een WK-wedstrijd bezoeken maken dit vrijwilligerswerk leuk.

Ik heb zelf geen sterke ambities voor een andere functie, het bedienen van de klok en onderdeel zijn van de bench bevalt mij goed. Maar wie weet komt er nog iets leuks op het pad.

Als je een leuke club van vrijwilligers hebt, kun je samen veel bereiken. Als iedereen een beetje bijdraagt en elkaar waardeert, kom je een heel eind’

 

Hoofdsponsoren