10x
5x
1x
1x

Hemmie Janssen

23 augustus 2020

Over Hemmie…

Mijn naam is Hemmie Janssen, 51 jaar en woon in de Kolping.  Ik ben al ruim 11 jaar actief als vrijwilliger bij de club. Ik ben bij de Devils gekomen doordat mijn zoon bij de schaatsklas begon en vanuit daar de U10 in gerold als helpende ouder. Uiteindelijk ben ik ook bij het 1e gaan kijken en dat beviel mij heel goed.

Inmiddels ben ik bench-official bij het 1e en beheer ik de strafbank van Nijmegen. Vanaf het begin had ik bakjes met Dextrose en TumTum snoepjes bij mij, waar de spelers vaak wel iets van eten. Sindsdien word ik geregeld de “Candyman” genoemd.

Select 4-U Devils Nijmegen is bijzonder blij met de enthousiaste inzet en aanwezigheid van  Hemmie en hopen dat hij nog vele jaren aan de club verbonden wil blijven.

Hemmie vertelt…

‘Het mooie spel en het directe contact dat ik met spelers heb, maakt dat ik deze functie graag doe (en nog lang wil blijven doen). Zo dicht bij het ijs zitten en betrokken zijn bij het spel is al een hele beloning voor mij als vrijwilliger”

“Er is een leuke vaste club vrijwilligers die je bijna wekelijks ziet en die echt voor hun club staan. Je merkt dat je de liefde voor de sport samen deelt en daarom ook deel uit maakt van de club. De club voelt voor mij als één grote familie. Het team van vrijwilligers steunt je ten alle tijden.”

 

Hoofdsponsoren