10x
5x
1x
1x

Het is even wennen, maar voorkom wachttijden !

Bestuur
30 augustus 2018

Ahoud Devils heeft een sterker team dan afgelopen jaren: We gaan weer meedoen om de prijzen !

We hadden het beloofd en we gaan het waarmaken. Een hogere ambitie werd uitgesproken en daar hoort een sterker team bij dan afgelopen jaren. De Devils gaan terug naar de TOP en dat merken we aan alles. Supporters zijn enthousiast, er zijn aanzienlijk meer seizoenkaarten verkocht, sponsoren verlengen hun contracten en nieuwe sponsoren sluiten aan !

De kleedkamers worden onder handen genomen en de Devils worden volledig in het nieuw gestoken. Wat blijft zijn de traditionele kleuren, volledig in het blauw bij thuiswedstrijden, witte shirts als we op pad gaan. We gaan in de loop van het seizoen verder investeren in live-stream, het gaat allemaal een beetje professioneler. Na jarenlang imports uit Europa te hebben gehad, staan er 2 prima Canadezen inmiddels klaar om de reis naar Nederland te beginnen. Het Canadese ijshockey sluit nou eenmaal beter aan bij het Nijmeegse karakter en met RJ Reed en Branden Eden hebben absoluut prima spelers die hun waarde zullen bewijzen.

Natuurlijk, alles heeft een keerzijde. Het wordt drukker in Triavium, niets mis mee, maar verkoop van kaarten aan de kassa zal ongetwijfeld gaan leiden tot langere wachttijden. Daar kunt u iets aan doen. Koop uw kaart(en) online en voorkom wachttijden.

Maak uw keuze van de wedstrijden welke u wilt bezoeken en bestel bij Ticketpoint. Binnen enkele seconden na het afrekenen ontvangt u de kaart(en) per mail.

Print uw ticket uit of zet het in de APP op uw telefoon waarin u tickets kunt opslaan. Toon bij de ingang uw QR-code, deze wordt binnen 1 seconde gescand en u bent binnen ! Een aparte ingang voor mensen die hun ticket al online gekocht hebben of in het bezit zijn van een seizoenkaart. U hoeft niet meer langs de kassa dus GEEN WACHTTIJDEN voor deze supporters.

 

Deze nieuwe methode van entree heeft uiteraard ook wat regels:

 • De QR-code van seizoenkaarten is geldig voor alle wedstrijden, inclusief Play-offs
 • De QR-code is per wedstrijd maar eenmaal te gebruiken
 • Gaat u tussentijds naar buiten, laat dan even uw QR-code scannen om af te melden. Als u dan weer naar binnen wil, is de QR-code wel geldig.
  • Vergeet u bij het verlaten tussendoor uit te scannen en wilt u toch weer naar binnen dan is dat helaas niet mogelijk.
  • Uiteraard hoeft u na afloop van de wedstrijd de QR-code niet uit te laten scannen, uw losse kaart was namelijk alleen voor die avond geldig.
  • De QR-codes zijn uniek en slechts voor de betreffende wedstrijd geldig.
 • Het kopiĆ«ren van een kaart kan vervelende gevolgen hebben. Zodra de eerste persoon met deze QR-code binnen is, zullen gekopieerde QR-codes zijn geblokkeerd. De code is namelijk al gebruikt.
 • Mocht u een verloren seizoenkaart vinden, wees dan zo sportief en fair om deze bij de kassa in te leveren.
 • Heeft u een seizoenkaart verloren, neem dan via mail contact op met Ticketpoint. Zij kunnen controleren welke plaats u had, blokkeren dan de betreffende QR-code voor de rest van het seizoen zodat misbruik voorkomen kan worden. Uiteraard ontvangt u dan een nieuwe seizoenkaart met unieke QR-code voor het resterende deel van het seizoen en voor uw eigen plaats.

 

Heeft u al een seizoenkaart gekocht, binnenkort is er een speciale avond waar u deze kunt komen ophalen. Neem dan wel uw betaalbewijs van Ticketpoint mee. Zonder dit betaalbewijs kunnen wij de kaart helaas niet uitgeven. De exacte datum en tijd wordt via deze website aangekondigd.

Namens het bestuur wensen wij u een geweldig sportief en spannend seizoen.

 

 

Hoofdsponsoren