10x
5x
1x
1x

Het weekend met beslissingen begint in Nijmegen, cruciaal duel in Triavium !

17 februari 2020

Select 4-u Devils heeft nog 4 wedstrijden voor de boeg, alvorens de play-offs van de BeNe-League van start gaan. De ploeg van coach Ronnie Plamont kan in feite nog als 5e eindigen, terwijl zelfs uitschakeling middels een 9e plaats dan wel onwaarschijnlijk, maar theoretisch nog steeds mogelijk is. De directe concurrent voor de 5e plaats, de Microz Eaters Limburg uit Geleen, is komende vrijdag in Triavium de tegenstander van de Devils. De Nijmegenaren lijken op tijd hun vorm en teamspirit terug gevonden te hebben.

“een wedstrijd die de ijshockeyliefhebber dus niet mag missen ! “

De Limburgers hebben momenteel een voorsprong van 3 punten, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Het aantal verliespunten is daarmee gelijk en met de inhaalwedstrijd tegen laagvlieger Antwerpen kunnen de Devils bij winst op de Limburgers de 5e plaats naar zich toe gaan trekken. Een winst met minimaal 2 doelpunten verschil zorgt daarnaast ook nog voor een beter onderling resultaat voor de Devils, uit tegen de Microz Eaters Limburg werd namelijk met 5-4 verloren.

Wedstrijden tegen de Eaters staan in de regel garant voor extra emotie en spanning, zeker als de belangen groter worden. Twee ploegen welke dit seizoen geplaagd werden door tegenslag, maar ook die beide met de juiste instelling er een wedstrijd van kunnen maken op het scherpst van de snede. Ook qua doelsaldo zijn de teams vergelijkbaar, de Eaters scoorden 7 doelpunten meer, maar kregen er ook 12 meer tegen. Al met al, een wedstrijd die de ijshockeyliefhebber dus niet mag missen ! 

 

Komende vrijdag dus Select 4-u Devils Nijmegen tegen Microz Eaters Limburg 

Uw steun als fan van de Select 4-u Devils is daarbij onontbeerlijk.

Koop uw kaarten via Ticketpoint !

 

Hoofdsponsoren