10x
5x
1x
1x

In vijf jaar van grondverf naar hoogglans !

Bestuur
28 maart 2019

Begin seizoen 2018-2019 kondigde AHOUD Schilders aan, nog één jaar hoofdsponsor te blijven. “Dat is een mooi moment om te stoppen”, gaf Harry Roelofs aan, “50 jaar ijshockey in Nijmegen en 5 jaar hoofdsponsorschap”. Van te voren had ook Harry niet kunnen bedenken dat AHOUD Schilders op een ongekend sportief hoogtepunt afscheid zou nemen. We nemen als club afscheid van AHOUD Schilders als hoofdsponsor maar niet als sponsor.

In augustus 2014 klopte Hans Cleijne bij AHOUD Schilders aan, met de vraag om hoofdsponsor te worden. “Doe maar een goed voorstel” was het antwoord van Harry. Dat ontving hij (volgens goed gebruik van Hans) direct aan tafel. Tijdens de autorit van Elst naar Nijmegen, belde Harry al met de vraag: “Heet de club dan ook  AHOUD Devils?” Het antwoord was uiteraard: JA. De Nijmeegse ijshockeyclub had daarmee voor het eerst in jaren weer een hoofdsponsor. De grondverf werd aangebracht. Een unieke hoofdsponsor en een regelrecht schot in de roos.

Om de club verder op te bouwen richtte Hans Cleijne zijn pijlen al een jaar op bedrijven buiten Nijmegen. Met Harry Roelofs werd de club op dat moment een echte netwerker rijker. Niet alleen Harry, ook Joyce en Eva ontvingen wekelijks voor een wedstrijd vele zakenrelaties, vaak bedrijven van buiten Nijmegen. Mede hierdoor is de herkenbaarheid van de ijshockeysport groter geworden en is de naamsbekendheid AHOUD Schilders gegroeid.

Er zijn mooie sportieve resultaten geboekt en veel hechte vriendschappen ontstaan.   

Tijdens de start van onze samenwerking was het doel terug keren naar de top van het ijshockey in Nederland. Vijf jaar later is AHOUD Schilders trotse hoofdsponsor van de bekerwinnaar en kampioen van Nederland seizoen 2018-2019. Twee absolute hoofdprijzen, een afscheid in hoogglans.

Eva, Harry, Joyce en Mattie bedankt voor vijf geweldige seizoenen.

Namens het bestuur van de Ahoud Devils Nijmegen

Hans Cleijne, commercieel manager & Joop Vullers, voorzitter

Hoofdsponsoren