10x
5x
1x
1x

Informatie bekerfinale in Den Haag: zondag 3 februari 2019 om 15:00 uur

Bestuur
10 januari 2019

Nauwelijks bekomen van het fantastische resultaat welke de Ahoud Devils Nijmegen hebben behaald door de 1-3 overwinning tegen Heerenveen en daarmee de plaatsing voor de bekerfinale op 3 februari in Den Haag, wordt het bestuur via diverse kanalen uiteraard direct benaderd hoe en wanneer men aan entreekaarten kan komen. Ook of we er speciale bussen voor in gaan zetten of niet is een veel gehoorde vraag.

De Ahoud Devils gaat via deze website de supporters direct informeren zodra daar duidelijkheid over is. De verwachting is dat ergens volgende week meer inhoudelijke informatie kan worden verstrekt.  

Vanochtend heeft het bestuur van de Ahoud Devils al geschakeld met IJshockey Nederland, de formele organisatie achter de Bekerfinale 2019. Volgende week zal er eerst tussen de bond en Ticketpoint geschakeld worden om de kaartverkoop technisch te organiseren. In onderling overleg met Den Haag, Nijmegen en het bondsbestuur zal dan verder gekeken worden naar stadion-indeling en het aantal beschikbare kaarten. Of de wijze van verkoop ook via internet zal verlopen of dat er voor Nijmegen-fans uitsluitend via voorverkoop aan de kassa kaarten kunnen worden gekocht zal daarbij eveneens onderwerp van gesprek zijn.

Met andere woorden, hou onze site in de gaten ! We willen er met z’n allen een groot feest van gaan maken !

Hoofdsponsoren