10x
5x
1x
1x

Jacobs bouwt aan team, vrijwilligers aan kleedkamer

Bestuur
14 september 2018

Eindelijk was het zover, de Devils trainden voor het eerst in eigen stadion.

Na een aantal trainingen op het ijs in het Duitse Wesel, konden de spelers van de Ahoud Devils eindelijk terecht in Triavium. Eerder dan verwacht, maar met de medewerking van Triavium werd de laatste training voor de eerste oefenwedstrijd tegen Dinslaken, toch in Nijmegen afgewerkt. “Wesel was een prima oplossing, maar ben blij dat we toch nog iets eerder op het ijs in Nijmegen konden staan. Scheelt een hoop reistijd, het ijs is vele malen beter en het is gewoon prettiger om in ons eigen Triavium te kunnen trainen”, aldus Jacobs.

Zoals er keihard werd gewerkt door de spelers op het ijs, waren een paar meter verderop de vrijwilligers nog hard aan het werk om de nieuwe kleedkamer verder vorm te geven. Het was dus nog even behelpen voor de spelers, maar het is de moeite waard en alles ligt op schema om op vrijdag 21 september voor de eerste thuiswedstrijd tegen Hammer Eisbären volledig klaar te zijn.

Al met al een week waarin de voorbereidingen richting finish gaan. Na een lange hete zomer dan eindelijk weer de vrijdagavond als ijshockeyavond in Nijmegen. De Ahoud Devils Nijmegen is er klaar voor.

Vrijdag 21 september openen de Devils Triavium voor de eerste thuiswedstrijd. Aanvang 20:45 en de entreeprijs is slechts 5 Euro. Voor tickets kunt u terecht op Ticketpoint.

Hoofdsponsoren