10x
5x
1x
1x

Kayo heeft het naar zijn zin en blijft bij Devils Nijmegen !

Bestuur
27 april 2019

De 24-jarige Kayo van Zoest was één van de verrassingen afgelopen seizoen in het Nijmeegse Triavium. De rechtshandige aanvaller speelde zijn eerste seizoen voor de Devils, daarvoor kwam hij alleen maar uit voor Eindhoven.

Kayo van Zoest, de fysiek zeer sterke speler met een prima schaatstechniek wist een belangrijke waarde te worden in het team van de landskampioen. Zijn ontwikkeling is bijzonder goed, Devils verwacht dat deze ook in de komende seizoenen door zal gaan en heeft daarom ook ingezet op een tweejarige verbintenis. Komend seizoen dus zeker onderdeel van de Devils Nijmegen met een principe akkoord ook voor het seizoen 2020-2021.

De uit Eindhoven afkomstige speler kwam afgelopen seizoen 35 ontmoetingen uit voor de Devils en wist daarin 6 maal te scoren en 15 maal tot een assist te komen.

2 van de 6 doelpunten scoorde hij in de finale om het landskampioenschap tegen Den Haag, zowel de openingstreffer als het 6e Nijmeegse doelpunten in de 7-4 gewonnen eindstrijd, kwamen van de stick van Kayo.

Hoofdsponsoren