10x
5x
1x
1x

Mols duikt op in Turnhout, ook Rick van Haren ex-Devil

30 mei 2019

Danny Mols maakte in het begin van het afgelopen seizoen nog onderdeel uit van de Nijmegen Devils, in het najaar verliet hij de club en kwam het resterende deel van de competitie niet meer in actie. Nu maakt hij de overstap naar de Belgische 1ste divisie om voor de Turnhout Tigers uit te komen.

De bijna 25-jarige verdediger uit Tilburg kwam ruim 1 seizoen uit voor de Nijmegen Devils en gaat het komende seizoen dus op een lager niveau net over de grens spelen.

Ook de 24-jarige Nijmeegse verdediger Rick van Haren heeft aangegeven niet meer terug te keren bij de landskampioen. Na 2 jaren uitgekomen te zijn voor de Devils is hij op zoek naar een ander team. Zijn naam wordt in verband gebracht met zowel Geleen als Heerenveen, maar hij heeft nog geen definitief onderdak gevonden.

Daarmee komt het aantal spelers dat de Nijmeegse ploeg verlaat op 6. Eerder al gooide Marcel Kars zijn schaatsen definitief in de kliko, vertrok Justin Evers naar Den Haag, gaf Rick Wijnen aan zijn ijshockey-carrière te beëindigen. RJ Reed keerde terug naar Canada en zal eveneens het komende seizoen niet voor de Nijmegen Devils uitkomen.

Hoofdsponsoren