10x
5x
1x
1x

Nieuwe shirtsponsors Ahoud Devils !

Bestuur
30 december 2018

Met trots kunnen wij melden dat Gelmo Hekwerken en AB Cleaning het resterende deel van dit seizoen op de schouders van ons 1e team staan. Beide waren al boardingsponsor en lid van de businessclub.

 Gelmo Hekwerken & Poorten, Dat Staat!

Gelmo

Wanneer je denkt aan hekwerken en poorten, denk je aan Gelmo. Al meer dan 100 jaar zijn wij uw vertrouwde specialist op het gebied van hekwerken, poorten en terreinbeveiliging. Maar Gelmo is meer. Met onze complete beveiligingsoplossingen op maat zorgen wij ervoor dat u onbezorgd en veilig kunt leven. Thuis, op het werk en in het openbaar. Hierbij hebben wij niet alleen aandacht voor kwaliteit en veiligheid, maar ook voor design en innovatie.

Een hekwerk of poort is tegenwoordig niet alleen puur functioneel, maar wordt ook steeds meer gezien als de 1e entree van uw bedrijfsterrein of domein. Gelmo biedt u daarom totaaloplossingen voor uw bedrijfsterrein, waarbij de toegangsinstallatie een groot onderdeel is. Zo beschikt Gelmo over een breed pallet van producten die de toegang kunnen reguleren zoals schuifpoorten, draaipoorten, slagbomen, tourniquets of speedgates. Gelmo werkt samen met exclusieve merken als Lace Fence® en DeDots® om uw domein naar wens te voorzien van een exclusiviteit. Op industrieel gebied leveren wij schuifpoorten en draaipoorten die ook esthetisch verantwoord zijn, met opties zoals LED verlichting en mooie uitstraling.

Directeur Rico Neijboer is als echte ijshockeyfan in zijn nopjes met de schoudersponsoring. Een mooi hekwerk van Gelmo om de baan en we houden de punten voortaan in Nijmegen, aldus Rico Neijboer. Voor meer info: www.gelmo.nl

 

AB Cleaning

AB Cleaning reinigt waar de dagelijkse schoonmaak ophoudt. Internationaal een zeer goede reputatie, die in ruim 25 jarige bedrijfshistorie is gegroeid. AB Cleaning kun je inschakelen als het  vakkundig, specialistisch en grondig schoon moet zijn. In de gehele Benelux rijden de servicewagens voor bij klanten. Bij calamiteiten zoals waterschade en brand geldt een 24-uurs service.

U kunt bij AB Cleaning terecht voor tapijt-, lamellen en meubelreiniging, harde vloeren, bestrating, graffitiverwijdering, gevel- en roltrap reiniging. Een heel breed werkveld. Particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen etc. behoren tot de klanten van AB Cleaning.

Directeur Edwin Berends: “We kennen alle materialen en de specifieke behandelingen die vereist zijn. Voor elk schoonmaakprobleem hebben wij een passende oplossing”. Edwin bezocht vorig seizoen voor het eerst een ijshockey wedstrijd en was feitelijk direct verkocht. Een geweldige sport en club waarmee we onze naamsbekendheid verder kunnen uitbouwen. Voor meer info: www.abcleaning.nl

De AHOUD Devils zijn zeer blij met de nieuwe invulling van de schouderposities. Hans Cleijne: “Het blijft ontzettend jammer dat EnergieFlex failliet is gegaan. Niet alleen voor de mensen die er werken, hun klanten maar ook voor de geweldige plannen die voor onze club op tafel lagen. AB Cleaning en Gelmo Hekwerken zorgen ervoor dat het shirt is gevuld met mooie en sterke bedrijven. We doen geen mededelingen over bedragen maar financieel is dit ook een opsteker”. 

Hoofdsponsoren