10x
5x
1x
1x

Nijmegen is klaar voor halve finales Nederlandse beker

Bestuur
28 december 2018

Vrijdagmiddag hebben de Ahoud Devils de laatste training afgewikkeld als voorbereiding op de halve finale wedstrijden voor de Nederlandse Beker tegen Heerenveen. In een best-of-three ontmoeten de Devils dit weekend de Unis Flyers tweemaal. Zaterdag om 17:00 uur in Leeuwarden, zondagmiddag om 18:00 uur in het Triavium te Nijmegen.

De selectie was nagenoeg compleet. Uitsluitend de Canadees RJ Reed zal ontbreken in dit beslissende weekend. In de uitwedstrijd ontbreekt hij nog vanwege een schorsing, zondag in de thuiswedstrijd zal hij niet aantreden vanwege een blessure. Daar tegenover staat dat aanvaller Jeffrey Melisssant wel weer van de partij zal zijn. Hij ontbrak in de afgelopen weken, maar is voldoende herstelt om de strijd naar de finale op 3 februari mee te spelen.

Tijdens de training was Reed uiteraard wel aanwezig. De succesvolle Canadees assisteerde vanuit de bank met de nodige tips aan zijn collega’s.

Voor de wedstrijd in Leeuwarden zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar. De Unis Flyers moeten vanwege de veiligheidsproblemen van de ijsbaan Thialf uitwijken naar de baan in de Friese hoofdstad. Deze baan heeft slechts een beperkte capaciteit qua toeschouwers waardoor veel vaste Unis Flyers fans zelfs de wedstrijd via live-stream zal moeten volgen.

Ook voor de tweede wedstrijd, zondag in Nijmegen, is het aantal nog beschikbare plaatsen beperkt. Veel ijshockeyfans willen de afsluiting van 2018 live bijwonen en de kaartverkoop loopt dan ook voorspoedig.

U kunt er nog bij zijn, klik op onderstaande banner en bestel uw kaarten online.

Tickets in de voorverkoop (prijs 10 Euro)

 

 

 

Stadion en kassa zijn zondag om 17:00 uur open.

Tickets aan de kassa kosten 12,50 Euro per stuk

 

 

 

 

 

 

Hoofdsponsoren