Oefenwedstrijden 1e Divisie Team Devils

12 september 2021

Ter voorbereiding van de deelname aan het nieuwe seizoen 2021 – 2022 speelt onze 1e Divisie Team thuis twee vriendschappelijke wedstrijden op de vrijdagavonden 17 en 24 september a.s..

Op 17 september a.s. mogen wij thuis het 1e Divisie Team van Gijs Groningen begroeten. Op 24 september a.s. begroeten wij thuis het 1e Divisie Team van IJCU Dragons Utrecht. De puck-drop is om 20.45. uur. De deuren van het Triavium zijn geopend vanaf 20.00 uur. Ingang is via de evenementeningang.

De toegangsprijs bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar en genodigden met een toegangskaart hebben gratis toegang. Er kan alleen gepind worden. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden.

In verband met de coronamaatregelen is de horeca in het Triavium gesloten tot en met 20 september a.s.. Op 17 september zijn alleen warme dranken (koffie, thee en chocolademelk) verkrijgbaar bij de skihut onder de VIP-ruimte.

Voor het bezoeken van de wedstrijden geldt een bezoekersregistratieplicht. Meer informatie hoe wij dit gaan organiseren volgt via de website en onze pagina’s op de sociale media.

Binnen het Triavium gelden de volgende coronamaatregelen: Corona maatregelen Triavium

Wij vertrouwen op uw medewerking en hopen ondanks de beperkingen om met u samen het beste ervan te maken. Geniet van de wedstrijd.

Hoofdsponsoren