Schaatsklas op 14 november gaat niet door

13 november 2021

Wegens onduidelijkheid over de toepassing van de Corona-maatregelen in het Triavium en een interne communicatiefout is besloten om de schaatsklas/ijshockeyschool op zondagmorgen 14 november a.s. niet door te laten gaan.

Met betrekking tot de onduidelijkheid over de Corona-maatregelen is niet duidelijk de status van de begeleidende ouder/verzorger. De deelnemende (jongere) kind moet immers zijn/haar uitrusting vooraf aantrekken en achteraf uittrekken bij deelname aan de schaatsklas/ijshockeyschool. In verband met de huidige situatie rust deze taak op de begeleidende ouder/verzorger en niet op een andere functionele aanwezige namens de Vereniging.

Verder is per abuis in de planning niet doorgegeven dat op 14 november de hele dag het ijs in het Triavium niet beschikbaar is wegens een toernooi van een andere ijsgebruiker in het Triavium.

De Vereniging vindt het vervelend om dit nieuws op dit late moment te moeten brengen, maar vraagt wel om uw begrip voor deze beslissing van de Vereniging

Wij proberen zo spoedig mogelijk van het Triavium te vernemen hoe de verdere aanscherping van de corona-maatregelen in praktijk tot uitvoering worden gebracht.

Hoofdsponsoren