10x
5x
1x
1x

Sponsor in the picture : van Wees Trailer service

3 juli 2020

Hoe heet het bedrijf en wat is de core-business?

Mijn naam is Willem van Wees, 35 jaar oud en mijn bedrijf heet van Wees Trailer service en wij bevinden ons in Wijchen.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud / reparatie van trailers (opleggers), laadkleppen en bouwen daarnaast ook nieuwe carrosserieën voor vrachtwagens.

We hebben ook een eigen verhuur vloot van trailers om zo onze klanten te ontzorgen. 1 van deze trailers gebruiken we ook als reclame voor de Devils.

Hoe lang ben je al werkzaam bij het bedrijf?

Ik ben op 21-09-2012 begonnen met het bedrijf en heb er nog geen dag spijt van gehad.

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Nijmegen Devils? 

Ik ben in seizoen 2004/2005 voor eerst naar een wedstrijd geweest toen het nog Nijmegen Emperors was en was meteen verkocht.

Heb toen voor het seizoen 2005 / 2006 een seizoenkaart gekocht en heb toen meteen kunnen genieten van T.J. Caig en Jake Brenk en van het kampioenschap.

Vanaf toen heb ik tot het seizoen van 2011 / 2012 een seizoenkaart gehad. Heb de bekerfinale tegen Tilburg meegemaakt en ook de slechte tijd.

Waarom ben je sponsor van de club?  

Ik ben sponsor van de club omdat ik het spelletje geweldig vind en ik vind het heerlijk om na een drukke werkweek te genieten van m’n vrije avond bij de Devils

Hoelang ben je al sponsor van de club? 

Ik ben in het seizoen 2018 / 2019 sponsor geworden nadat ik weer een keer was gaan kijken naar een wedstrijd in de play-offs van 2018.

Voor de volgende wedstrijd zochten ze nog een wedstrijdsponsor en ik heb me toen aangemeld bij Hans Cleijne en zo is het begonnen.

Heb daarna voor 3 seizoenen een sponsorcontract getekend en heb deze week het contract officieel verlengd met nog eens 2 seizoenen.

Wat is de meerwaarde als sponsor van de Select4-U Devils? 

De meerwaarde voor mij als sponsor is dat ik een bijdrage kan leveren aan de groei van de club. Daarnaast vind ik de sfeer onder de mensen van de club en met de supporters prettig.

Ook het contact met spelers vind ik fijn. Afgelopen seizoen is het team gestart met een BBQ bij ons op het bedrijf en daar heb ik toen ook de Devils trailer gepresenteerd.

Rond de kerstperiode hebben we een prijsvraag gehouden onder de supporters waarmee ze een chocolade variant van de Devils trailer konden winnen.

Deze chocolade trailer heb ik ook uitgedeeld aan alle spelers en vrijwilligers als dank voor hun inzet en bijdrage.

Wat vind je het mooiste aan Nijmegen Devils als club?

Het mooiste aan de club vind ik de saamhorigheid. Vaak is er op z’n Nijmeegs gezegd een hoop genuil, maar als het erop aankomst staat iedereen er voor elkaar.

 Waarom zou iemand sponsor van Nijmegen Devils moeten worden?

Iemand moet sponsor worden omdat IJshockey de leukste en snelste sport is om naar te kijken. Er is niks mooier om een goede wedstrijd te kijken waarin beide teams alles geven, een paar opstootjes zijn en aan het einde de jongens elkaar een hand te zien geven.

Het is een echte mannen sport die meer bekendheid mag krijgen in Nederland.

Willem van Wees
Directeur

 

 

Hoofdsponsoren