10x
5x
1x
1x

Sponsornieuws

Bestuur
13 april 2019

Van Wees Trailer Service

Van Wees Trailer Service heeft besloten het sponsorcontract open te breken en te verlengen tot en met seizoen 2022-2023. Ik voel me thuis bij de club en ben ongelooflijk trots dat ik onderdeel ben van de Devils, aldus Willem van Wees.

Willem is van alle markten thuis en was recent onze privé chauffeur. Met veel passie heeft hij de “platte wagen” volledig tot in detail in orde gemaakt. Zelfs de nummerplaat had hij vervangen door Devils 01. Maar het allerbelangrijkste Van Wees levert altijd kwaliteit en dus wist het bestuur 1 ding zeker, de Devils rijden met Willem achter het stuur, veilig en blinkend door de stad.

Van Wees Trailorservice is de komende jaren zichtbaar op de achterzijde van ons shirt, voorzijde van de sokken, de boarding en één van onze grote schermen boven de tribunes.

Van Wees Trailerservice is een onderdeel van Van Wees Carrosseriebouw en Onderhoud en wordt gerund door Willem van Wees. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van trailers en alles wat daarbij hoort. De grootste specialiteit zit in het onderhoud van de FLOOR Trailers. Service staat hoog in het vaandel en daarom heeft van Wees ook een 24/7 storingsdienst voor hun klanten zodat ze in geval van pech weer snel op weg geholpen worden. Voor meer info: www.vanweestrailerservice.nl

 

McDonald’s Nijmegen

McDonald’s Nijmegen Molenstraat, Broerstraat en Novium (meubelboulevard) staat ook de komende drie jaar op zowel de voorzijde als achterzijde van de jeugdshirts. Met McDonald’s gaan we heel intensief samenwerken op het gebied van jeugd, aldus Hans Cleijne. Zo zal medio september een zeer ludieke actie plaats gaan vinden. Bij een Happy Meal wordt een voucher aangeboden. Deze geeft recht op twee gratis schaatslessen, verzorgd door Devils. Kinderen kunnen twee uur recreatief sporten en komen in contact met de schaatssport en ijshockey in het bijzonder. Het mes snijdt dus aan alle kanten.

Het spreekt voor zich dat wij zeer verheugd zijn met de continuering van de sponsoring.

Voor meer info: mcdonaldsrestaurant.nl/nijmegen/

 

Ronald McDonald Huis Nijmegen

De Devils zijn ook de komende twee jaar kampersponsor van het Ronald McDonald Huis Nijmegen.

Ronald McDonald Huis Nijmegen heeft 24 modern ingerichte kamers waar de ouders, broertjes en zusjes van een ziek kind kunnen verblijven. De Devils sponsoren de exploitatiekosten van een kamer, zodat gezinnen tegen een lage vergoeding in het Huis kunnen verblijven.

Voor meer info: www.kinderfonds.nl/huis-nijmegen/

 

Hoofdsponsoren