10x
5x
1x
1x

Sponsorposities wedstrijdshirts volledig ingevuld

12 augustus 2019

Met trots kunnen wij melden dat alle beschikbare sponsorposities op het shirt van de Select 4-U Devils zijn ingevuld. “Dit geeft een heel prettig gevoel”, aldus Hans Cleijne.  

Gelmo Hekwerken & Poorten, Dat Staat!

Is sinds halverwege vorige seizoen schoudersponsor en Gelmo-logoheeft besloten dit te continueren. Directeur Rico Neijboer is een echte ijshockeyfan en draagt de club een warm hart toe. Naast schoudersponsoring, is Gelmo ook boarding sponsor en lid van de businessclub.

Wanneer je denkt aan hekwerken en poorten, denk je aan Gelmo. Al meer dan 100 jaar zijn zij uw vertrouwde specialist op het gebied van hekwerken, poorten en terreinbeveiliging. Maar Gelmo is meer. Met onze complete beveiligingsoplossingen op maat zorgen wij ervoor dat u onbezorgd en veilig kunt leven. Thuis, op het werk en in het openbaar. Hierbij hebben zij niet alleen aandacht voor kwaliteit en veiligheid, maar ook voor design en innovatie.

Een hekwerk of poort is tegenwoordig niet alleen puur functioneel, maar wordt ook steeds meer gezien als de 1e entree van uw bedrijfsterrein of domein. Gelmo biedt u daarom totaaloplossingen voor uw bedrijfsterrein, waarbij de toegangsinstallatie een groot onderdeel is. Zo beschikt Gelmo over een breed pallet van producten die de toegang kunnen reguleren zoals schuifpoorten, draaipoorten, slagbomen, tourniquets of speedgates. Gelmo werkt samen met exclusieve merken als Lace Fence® en DeDots® om uw domein naar wens te voorzien van een exclusiviteit. Op industrieel gebied leveren wij schuifpoorten en draaipoorten die ook esthetisch verantwoord zijn, met opties zoals LED verlichting en mooie uitstraling.

Voor meer info: www.gelmo.nl

 AB Cleaning

Ook AB Cleaning stapte halverwege vorig seizoen in als schoudersponsor. Directeur Edwin Berends vindt ijshockey een prachtsport en blijft daarom ook graag met AB Cleaning schoudersponsor, boarding sponsor en lid van de businessclub.

AB Cleaning reinigt waar de dagelijkse schoonmaak ophoudt. Internationaal een zeer goede reputatie, die in ruim 25 jarige bedrijfshistorie is gegroeid. AB Cleaning kun je inschakelen als het  vakkundig, specialistisch en grondig schoon moet zijn. In de gehele Benelux rijden de servicewagens voor bij klanten. Bij calamiteiten zoals waterschade en brand geldt een 24-uurs service.

U kunt bij AB Cleaning terecht voor tapijt-, lamellen en meubelreiniging, harde vloeren, bestrating, graffitiverwijdering, gevel- en roltrap reiniging. Een heel breed werkveld. Particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen etc. behoren tot de klanten van AB Cleaning. Men kent alle materialen en de specifieke behandelingen die vereist is. Voor elk schoonmaakprobleem hebben zij een passende oplossing”.

Voor meer info: www.abcleaning.nl

Go Online

Is net als vorig seizoen zichtbaar met een uiting op ons shirt. “Een mooie manier op meer bekendheid en zichtbaarheid voor ons bedrijf te realiseren:, aldus directeuren Ivo Gerbrands en Shiva Verstappen.

Go Online is een jong, dynamisch en professioneel internetbureau met webdesign, marketing & programmeur professionals. Gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites en Adwords campagnes.

Go Online werkt voor bedrijven die:

  • Op zoek zijn naar een nieuwe branding door middel van een logo en huisstijlontwerp;
  • Meer rendement uit hun marketingbudget willen halen en op zoek zijn naar maatwerk.

Ook voor het ontwerpen en realiseren van een nieuwe website bent u bij Go Online aan het goede adres. Daarnaast weten de specialisten van Go Online exact hoe te adverteren en hoe uw bedrijf beter gevonden kan worden in Google. Kortom Go Online kan ervoor zorgen dat uw website het juiste rendement behaald.

Voor meer info: www.goonline.nl

Kortom

Nu Gelmo Hekwerken, AB Cleaning en Go Online hebben verlengd is het shirt volledig ingevuld. Eerder al verlengde Van Wees Trailer Service, HSF Logistics, ROVINIJ en Romijnders. Daarnaast mochten we vorige week Select 4-U als nieuwe hoofdsponsor begroeten.

Geen AHOUD Schilders meer op het shirt, het zal na vijf jaar even wennen zijn. Natuurlijk blijven zij betrokken als sponsor, nieuws daarover volgt. “Maar wat een prachtige shirtsponsors. Bedrijven die zowel een regionaal, landelijk als internationaal actief zijn en ijshockey een geweldige sport vinden. Daar zijn wij als Devils erg trots op”, aldus Hans Cleijne.

Hoofdsponsoren