10x
5x
1x
1x

Sterke groei aantal seizoenkaarthouders Devils

4 juni 2019

De Nijmegen Devils zien een duidelijke stijging van het aantal seizoenkaarthouders. Inmiddels registreert de club al 50% meer seizoenkaarthouders ten opzichte van het afgelopen seizoen. Supporters hebben nog tot 15 juni de mogelijkheid om een seizoenkaart voor een gereduceerd tarief te kopen. Daarna zijn de kaarten uitsluitend nog voor de reguliere prijs te verkrijgen.

Het bestuur richt er alles op om, in samenspraak met de trainersstaf, zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over de selectie. Daar waar andere clubs nog regelmatig nieuwe spelers en de nodige contractverlengingen presenteren, is het bij de Devils, op een enkele positie na, volledig duidelijk. “Alles is er bij ons op gericht om het merendeel van de selectie rond te hebben in de maand mei, ook dat is dit jaar weer gelukt. Daarmee weten supporters ook meer waar men aan toe is, maar ook voor de commerciële activiteiten is dit belangrijk. Voordat je het weet is het eind augustus en er moeten nog een hoop andere zaken gebeuren”, aldus Joop Vullers.

Op dit moment is er nog geen vervangende hoofdsponsor, Harry Roelofs van Ahoud Schilders besloot na 5 jaar hoofdsponsorschap een stapje terug te doen, het bedrijf blijft betrokken maar in een andere rol. “Uiteraard liggen er een aantal contacten, maar tot op heden lijkt het er op dat we als Nijmegen Devils de competitie in gaan. Gewoon met ons eigen clublogo groot op de voorkant, heeft ook wel iets. Financieel zou het beter uitkomen als er alsnog een bedrijf gevonden gaat worden, maar we wanhopen niet, het fundament wat de kleinere sponsoren leggen is dusdanig dat we gewoon aan de top mee kunnen draaien maar met een lager budget dan menig andere club. Dat was vorig jaar niet anders”.

“Het ziet er goed uit”, aldus Hans Cleijne, commercieel manager. “We liggen op koers, er zijn sponsoren die het contract al hebben verlengd of zelfs hebben opengebroken om tussentijds te kunnen verhogen. Daarnaast lopen er heel veel verschillende initiatieven die de Devils ook op maatschappelijk terrein een boost zullen geven. Dat zijn we aan de stad Nijmegen, aan de spelers en aan de regio verplicht.” 

Inmiddels is duidelijk dat Nijmegen Devils kan gaan voldoen aan de nieuwe en door Nijmegen omstreden U21 regel. Casper Lepoutre, Daan Mater, Peter Thijssen em Lennard Gerrese zullen op toerbeurt aansluiten bij het BeNe-League team. Op deze wijze doet men de nodige ervaring op en wordt men dus volledig voorbereid voor een toekomstige opname in het eerste. Daarnaast voldoen Boris van Bergen, Jay Plamont en Dylano Bijsterbosch (met dispensatie) allen aan de nieuwe U21-reglementen. Ook de reservedoelman Patrick Vermeulen wordt als zodanig aangemerkt.

Het rouleren tussen de eerste 4 is noodzakelijk, ze zijn nog te jong en nog niet op dat niveau dat men structureel mee kan draaien. Daarnaast hecht de club er waarde aan om ze voorzichtig te brengen, hun opleiding en daarmee samenhangende schoolagenda’s krijgen daarmee een hoge prioriteit.

Wilt u het allemaal mee gaan maken, bestel dan voor 15 juni alsnog uw seizoenkaart voor het EARLY BIRD Tarief. 

Na 15 juni gelden de reguliere prijzen !

TICKETS VIA: https://ticketpoint.nl/evenement/devils-nijmegen/#tickets

 

Hoofdsponsoren