10x
5x
1x
1x

Streep door Wikström

Bestuur
25 oktober 2016

image2

Het bestuur van de AHOUD Devils moet met spijt melden dat de komst van de Kim Wikström niet door gaat. De Finse ijshockeyer heeft na lange radiostilte het bestuur verzocht om zijn contract te ontbinden.

Het ging eind september en begin oktober allemaal voortvarend met de contacten nadat Wikström zichzelf bij Jos Mizerek had gemeld. Na een intensieve speurtocht werd een woning gevonden, het contract afgesloten, plannen voor werk bij een aantal sponsors gemaakt en de ITC aangevraagd. Toen die niet terugkwam ging het mis. Eerst had Wikström uitstel gevraagd vanwege een opzegtermijn van zijn huidige job als jeugd ijshockeycoach. Daarna werd er helemaal niets meer van hem vernomen ondanks meerdere pogingen van de Devils via alle mediakanalen en telefoon.

Uiteindelijk meldde Wikström na ca. 10 dagen van absolute stilte dat zijn fysieke gezondheid de reden was om af te zien van zijn contract. De club beraadt zich nog over de juiste afhandeling.

De Technisch Commissie geeft zichzelf nu de tijd om tot half november een vervangende speler te vinden. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Hoofdsponsoren