10x
5x
1x
1x

Succes met Streetwear zorgt voor vertrek Kayo van Zoest

Bestuur
3 oktober 2019

Het sloeg donderdagavond in als een bom, maar Kayo van Zoest verlaat Nijmegen per direct. Zelden was het zo stil in de kleedkamer en waren de teamgenoten aangeslagen door de successtory waarin Kayo van Zoest terecht is gekomen.

De sinds vorig seizoen voor de Devils uitkomende Eindhovenaar weet niet wat hem overkomt, “Afgelopen zomer betrokken geraakt bij Flaneur, een streetwear merk wat enorm booming is. Het is echt een gekkenhuis, zeker nu er een aantal bekende rappers ook deze kledinglijn prominent dragen. Kijk bijvoorbeeld naar Lil Kleine, krijgen wij zoveel aandacht omdat hij ons merk Flaneur draagt, of……is hij in het middelpunt juist omdat hij Flaneur draagt?'”

Kayo maakte in het gesprek met het bestuur een verdrietige indruk, natuurlijk is hij uiterst blij met zijn zaak maar na 1 seizoen Devils voelde hij het telkens weer als thuiskomen: “Ik had hier nog jaren willen spelen, voel met bijna een Nijmeegse ijshockeyer en zal de club absoluut blijven volgen. Ja, die keren dat ik kan komen kijken zal ik er zeker zijn, maar inmiddels hebben we klanten in AziĆ« en diverse in Nederland, binnenkort nog in veel meer landen, daar moet ik mijn focus op gaan zetten.”

Het bestuur betreurt zijn vertrek maar beseft tevens dat dit een uitgelezen kans is voor Kayo. De Select 4-u Devils Nijmegen wensen hem dan ook alle succes in de verdere ontwikkelingen van zijn bedrijf.

Hoofdsponsoren