Terugblik clinic Para IJshockey van 19 februari j.l. (update met foto’s)

21 februari 2022

Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover de eerste AHOUD Devils Nijmegen para ijshockey clinic i.s.m. Uniek Sporten, de para ijshockeyclubs de Polar Bears uit Dordrecht, en de Amsterdam Tigers en alle vrijwilligers die deze ijshockey dag tot een succes hebben gemaakt.

Het was een gezellige ijshockey middag want er hadden maar liefst vijftien deelnemers aangemeld voor de onze para ijshockey clinic.

Voor de meeste deelnemers was het de eerste keer dat ze in aanraking kwamen met onze ijshockeysport en stonden voor de eerste keer in hun leven zelf op het ijs.

De deelnemers vonden het geweldig om onze ijshockeysport zelf te spelen en mee te maken en het was een geslaagde dag.

Deze para ijshockey clinic dag had als doel om ook een para ijshockey team op te richten in Nijmegen en daarvoor hebben we zaterdag de eerste grote stap gezet en zo heeft Wethouder Velthuis het para ijshockey team logo van de AHOUD Devils Nijmegen alvast onthult.

Natuurlijk is het para ijshockey team van de AHOUD Devils Nijmegen nog steeds opzoeken naar spelers en sponsors. Wil je meer info of ben je geïnteresseerd stuur dan vooral een email oscardekunder1@gmail.com.

Met dank aan Jacqueline van den Boom Fotografie voor het maken van de fot’s op deze clinic

Hoofdsponsoren