10x
5x
1x
1x

Voorbereidingen seizoen 2019-2020: Discover The Devils

Bestuur
4 april 2019

Het zo succesvolle seizoen 2018-2019 ligt achter ons, het nagenieten zal nog wel even duren, maar de voorbereidingen voor het komende seizoen zijn in volle gang.

Met de slogan 2018-2019 The 50th Anniversary Season gaat dat seizoen de boeken in als een van de meest succesvolle in de clubhistorie, en landskampioen en winnaar van  de bekerfinale, iets wat slechts 1 keer eerder gebeurde in de oudste stad van Nederland.

Het aantal mensen dat de weg naar Triavium weer wist te vinden steeg ook, de belangstelling voor het komende seizoen is ook hoopvol, het bestuur krijgt inmiddels veel vragen over seizoenkaarten en de mogelijkheid om te reserveren. Men wil het ijshockey weer opnieuw ontdekken, vandaar dat het komende seizoen de slogan zal dragen:

”The 2019-2020 Discover The Devils Season”

Binnenkort zullen we bekend kunnen maken wanneer de huidige seizoenkaarthouders een mail zullen ontvangen van Ticketpoint om hun seizoenkaart te reserveren voor het volgende seizoen, waarbij men in het eerste recht heeft op de eigen plaats welke men afgelopen seizoen had en uiteraard tegen een aanzienlijke korting. Vaste seizoenkaarthouders dienen nou eenmaal beloond te worden.

Na de huidige seizoenkaarthouders komt er een actie voor nieuwe seizoenkaarthouders. Ook voor hen zal er een korting worden verstrekt indien de aanschaf binnen 2 weken na opstarten van deze actie wordt aangeschaft. Nadien zullen de normale tarieven gaan gelden.

Prijzen zijn momenteel nog niet bekend.

 

Hoofdsponsoren