10x
5x
1x
1x

Wedstrijd tegen Den Haag bepalend voor halve finale Beker

Bestuur
28 november 2018

De wedstrijd tegen Cairox HYS Den Haag van komende vrijdag is de laatste wedstrijd in de competitie om de Nederlandse Beker. De Devils staan momenteel derde op de ranglijst, Den Haag met 2 punten minder op de vierde plaats. Het onderlinge treffen bepaald de uiteindelijke rangschikking en daarmee ook wie de tegenstander gaat worden in de halve finale.

Mocht Den Haag de wedstrijd binnen reguliere speeltijd winnen, dan zullen de Nijmegenaren rond de kerstdagen in een zogenaamde Best-Of-Three de strijd aan moeten gaan met de Microz Eaters Limburg. Bij elke andere uitslag zal Unis Flyers Heerenveen in de halve eindstrijd verslagen moeten worden om op 3 februari 2019 een plaats in de bekerfinale af te dwingen.

Mede door het vertrek van 2 verdedigers en een aantal spelers welke ondanks lichte blessures afgelopen weekend toch aantraden, verloor Ahoud Devils 2 maal met 5-2. Met name in de uitwedstrijd tegen Herentals verloor Nijmegen ongelukkig en onnodig, dit ondanks het uitvallen van Rick Wijnen (blessure) en de game-misconduct waardoor Levi Houkes al na 2 periodes kon gaan douchen. Komende vrijdag ontbreekt alleen Jim Gudden wegens een schorsing, hij zal wel zaterdag in de uitwedstrijd tegen Antwerpen op het ijs staan.

In de line-up van Nijmegen 2 nieuwe gezichten. Verdediger Luke Zwartbol en routinier Marcel Kars verruilden afgelopen dagen respectievelijk Dordrecht en Amsterdam voor een plaats in de selectie van de Ahoud Devils. Beide zijn inmiddels speelgerechtigd en zullen dus hun eerste shifts voor de Devils gaan maken.

De Devils kunnen uw steun gebruiken ! Kaarten via Ticketpoint te bestellen voor 9 Euro per stuk. Aan de kassa kosten de kaarten 11 Euro.

Eenvoudig bestellen door op onderstaande banner te klikken:

Hoofdsponsoren