10x
5x
1x
1x

Wessel Copier stopt bij Devils

18 mei 2020

Wessel Copier stopt bij Nijmegen Devils

Wessel Copier heeft een heel lange carrière bij Nijmegen Devils achter de rug. 

Bij de jeugd van Utrecht heeft Wessel zijn ijshockey opleiding genoten. Als 15 jarige HAVO scholier kwam Wessel naar Nijmegen om in het seizoen 2013-2014 bij het Eerste Divisie team te spelen. Vervolgens maakte Wessel in het seizoen 2015-2016 de stap naar de BeNe League. In de seizoenen daarna was hij steeds een vaste waarde bij het BeNe League team van Nijmegen. 

In de periode dat Wessel bij Nijmegen speelde hij ook ‘international’ bij het Nationaal U18 en U20 team en nam vanaf 2013 tot en met 2017 aan 5 WK’s mee! 

Wessel heeft al die jaren het ijshockey gecombineerd met zijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht, is inmiddels afgestudeerd als fysiotherapeut, en heeft meteen een baan gevonden! De baan combineren met het op- en neer reizen naar Nijmegen leken wat moeilijk te combineren en hebben Wessel doen besluiten om niet verder te gaan bij Nijmegen. 

Overall heeft Wessel bij Nijmegen in de BeNe League 112 wedstrijden gespeeld met 53 points (25+28), een PPG van 0,47! Heel mooie cijfers. 

Naast afscheid van Wessel nemen we ook afscheid van zijn vader John. John zette zich voor Nijmegen altijd in daar waar nodig en heeft Nijmegen Devils al die jaren op een heel prettige manier geholpen. 

Wessel en John, bedankt voor al die jaren inzet voor Nijmegen Devils!

Hoofdsponsoren