10x
5x
1x
1x

Wout van der Hoef verlaat Devils

Bestuur
28 mei 2018

Wout van der Hoef gaat het bestuur van de Ahoud Devils verlaten. Na een periode van 14 jaar als vrijwilliger, waarvan de laatste jaren als bestuurssecretaris, neemt hij nu afscheid.

Wout van der Hoef was betrokken bij de wederopbouw van de Devils in Nijmegen. Nu het bestuur voor het komende seizoen de verdere stap naar professionalisering zet, daarbij een hogere ambitie uitgesproken heeft en er dus ook grotere belangen gaan spelen, is hij van mening dat dit niet meer bij hem persoonlijk past in de rol van bestuurder.

Voorzitter Joop Vullers noemde het “Spijtig, niet geheel onverwacht. Met de door Wout aangegeven moverende redenen wel begrijpelijk en voor hem zelf een moeilijke en verstandige keuze”.

“Hij heeft aan de bakermat gestaan om de club van een tamelijk dieptepunt weer de weg naar boven in te laten slaan. Het bestuur heeft de overtuiging dat we zijn aanbeland op een cruciaal keerpunt en dus willen doorpakken en de ambities bijstellen, de lat dus fors hoger leggen. Uiteraard bedankt het bestuur hem voor¬†zijn betrokkenheid en inzet.”

Of en op welke wijze de ontstane vacature zal worden ingevuld is op dit moment nog niet duidelijk.

 

Hoofdsponsoren